• Heartbleed

Over Glamrock Clothing

Glamrock clothing is ontstaan na meerdere vakanties op het eiland Bali. Wij komen hier jaarlijks en bezoeken dan de winkel van Suicide Glam, het merk wat verkocht wordt via deze webwinkel.

De kleding van dit merk is daar erg populair onder rockers, tattoeage liefhebbers en verder iedereen die er niet wil uitzien als alle anderen. Voor balinese begrippen is het vrij kostbaar vandaar dat de twee eigenaren op zoek waren naar een andere afzetmogelijkheid. Na een aantal jaren goede klant geweest te zijn werd er dan ook gevraagd of wij interesse hadden om de kleding niet alleen te kopen maar ook te verkopen. Het is een kwaliteitsprodukt wat afwijkt van de massa en omdat wij niet iets dergelijks in Nederland konden vinden namen wij bij elk bezoek een nieuwe collectie mee. Vandaar dat wij deze mogelijkheid graag benutten.

Wij importeren de kleding zelf en bezoeken het atelier en winkel regelmatig. Op dit moment zijn wij de enige in Nederland die het verkopen en importeren. De kleding is met passie gemaakt handwerk, geen massaprodukt. Het wordt ontworpen door Made, de creatieve helft van het duo, in een atelier bij de winkel in Denpasar waar het ook geproduceerd wordt door een kleine groep mensen. De tweede eigenaar, Dethu, is de zakelijke helft en daarnaast manager van een aantal indonesische bands.

Op 12 juni 2008 is de webwinkel online gegaan en in de maanden erna zijn er meer merken bijgekomen. Merken die kwaliteitsprodukten maken in kleine oplagen zodat onze collectie orgineel blijft.

Wij hopen dan ook dat je regelmatig en graag zult komen kijken. Daarnaast hopen wij natuurlijk ook dat het niet bij kijken blijft en dat jij de kleding met netzo veel plezier zult dragen als wij. Wij waarderen in elk geval het bezoek aan onze webwinkel en wensen je, indien van toepassing, veel plezier met je aankoop.

Patrick en Dieuwerke

Photobucket

Aanbieding

Stop Staring, Katherine Dress. € 135,00 € 99,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Gastenboek

  • 24-01-2015 - Wat een fantastische webshop! Prachtige jurken, snelle verzending, prima (retour-)service,...  lees meer
  • 27-12-2014 - Weer wat besteld, fijne service, voelt vertrouwd en persoonlijk. Verheug...  lees meer
  • 23-12-2014 - Bedankt voor de heerlijke attentie wat ik vond bij mijn...  lees meer
Plaats een bericht